Zwarte zomerjurken voor een zomers gevoel | Fashionchick

2022-09-04 01:11:27 By : Ms. Bianhong Li

Als jouw kledingkast vol ligt met zwarte kledingstukken, blijf doorlezen. De zomer staat niet gelijk aan afstand doen van jouw favoriete kleur! Dit artikel is voor iedereen die niet veel voelt bij kleurige zomerjurkjes die misschien afwijken van je eigen persoonlijke stijl. Je hoeft geen minimalist te zijn om zwarte zomerjurken te waarderen. Ze zijn simpel maar chique, tijdloos en elegant. Het maakt niet uit welk seizoen het is. 

Een zwarte jurk kan je zien als een leeg canvas, die je zelf kan invullen met je persoonlijke touch. Bijvoorbeeld via onverwachte accessoires of een bijzondere jas. Omdat zwart zo subtiel en laagdrempelig is, leent het zich goed om met verschillende silhouetten te experimenteren.

Een mooie little black dress is een must have in iedere kledingkast. Je kan gaan voor statement met een open rug in je jurk. Je combineert deze jurk met kettingen over je rug voor een sierlijk silhouette.

Oversized is deze zomer een trend en dit komt ook terug in de zwarte zomerjurkjes. Een oversized T-shirt dress is perfect te combineren met witte sneakers voor een casual look. Maak de outfit af met gouden juwelen en een kleurige shopper.

Een oversized zwart jurkje met spaghetti bandjes geeft een elegante uitstraling. Draag deze met een riem rond de taille of juist fashionable los. Je kan de jurk casual dragen met sandalen of combineren met hakken voor dat langverwachte tuinfeestje.

Lauren By Ralph Lauren | Peek & Cloppenburg

Midi-jurk in mouwloos design, model 'DOLIBAH'

Zomerjurk Zwarte roos Lange mouwen kraag print

Rosalind mini jurk van broderie met volant

Felin maxi wikkeljurk met zebraprint

Carmel Mini Dress - Black

Dancing mouwloze mini jurk van crêpe met rugdecolleté

Alex Mariah Peter X P&C | Peek & Cloppenburg

Joseph Janard | Peek & Cloppenburg

Jurk met volants, model 'Marrakech'

Jake*s Cocktail | Peek & Cloppenburg

Tom Tailor Denim | Peek & Cloppenburg

A-line broidery spaghetti dress Black

Mini-jurk met all-over bloemenmotief, model 'EASY STRAP'

Mini-jurk met all-over bloemenmotief, model 'EASY STRAP'

Banana Moon | Peek & Cloppenburg

Strandjurk van microvezel, model 'Tobati Shellvoil'

Jurk met bloemenmotief, model 'Fenja'

Calvin Klein Jeans | Peek & Cloppenburg

Noisy May | Peek & Cloppenburg

Mini-jurk met ribstructuur, model 'Rose'

Wikkeljurk met bloemenmotief, model 'Nova Life'

Broadway Nyc | Peek & Cloppenburg

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Makkelijke zomer outfits Fashion Lees ook Dé schoenentrends voor winter 2021/2022 - zo ben je alvast voorbereid Fashion Lees ook Tips voor het vinden van de perfecte hardloopschoen Fashion Lees ook 7 manieren om de satijnen slip dress te dragen Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Dé schoenentrends voor winter 2021/2022 - zo ben je alvast voorbereid

Tips voor het vinden van de perfecte hardloopschoen

7 manieren om de satijnen slip dress te dragen

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.